Fashion Musthaves Deze sneakers en laarsjes moet jij hebben voor de lente!

Deze sneakers en laarsjes moet jij hebben voor de lente!

Shop nu bij een van onze partners

Het is éíndelijk weer zover: lente! En omdat we daar heel erg naar hebben uitgekeken (denk aan: beter weer, middagjes op het terras en alle leuke lente-collecties), zetten wij een aantal lente musthaves op een rijtje!

Heels baby

Een leuke hak is natuurlijk altijd goed, onder een jeans, een rokje, het maakt echt niet uit. Deze té leuke hakken van Public Desire scoor je al voor maar €35,99. Do we need to say more?

2. Biker boots

Dit is natuurlijk al langer een trend, en ik denk ook niet dat die snel weg zal gaan. Ook nu zal je de plank dus niet mis slaan met deze leuke laarsjes van Bershka. Je scoort de witte hier voor €45,- en de zwarte hier voor €45,- (nu voor maar €27,-!).

View this post on Instagram

Left or right? (We know you'll say both 😂)

A post shared by Bershka (@bershkacollection) on

3. Lekker kleurrijk

De lente staat natuurlijk ook voor meer kleur! En daar gaan deze sneakers van Adidas x Kendall Jenner je helemaal bij helpen. Je scoort ze hier vanaf €89,95.

4. Daddy sneakers

Net als de biker boots houd deze trend lang stand. Het is bijna onmogelijk om ze niet tegen te komen in het straatbeeld. Deze toffe variant met leuke kleuren is verkrijgbaar vanaf €49,95.

5. Cowboy laarzen

Dit is voor mij een nieuwe in het rijtje. De cowboy laarzen maken dit jaar helemaal hun comeback en gaan we, als we de merken moeten geloven, veel terug zien. Je scoort deze boots voor maar €79,99 bij Stradivarius.

Uitgelichte afbeelding: Pinterest

Shop nu bij een van onze partners

Wij waren bij The Streetfood Club in Utrecht!

Ben je op zoek naar een restaurant waar je die perfecte Insta foto kan maken en waar het eten ook nog eens super lekker...

Hier eet je dé ul-tie-me hamburgers!

Er gaat niets boven een heerlijke burger! Wij zijn opzoek gegaan naar de plekjes waar je dé ul-tie-me hamburgers kan eten. Lees snel verder! 1....

Zo maak je een Italiaanse limoncello taart!

Limoncello is niet alleen maar lekker om te drinken, want in taartvorm smaakt het zelfs nog beter! Deze taart kost misschien iets meer tijd...