Fashion Zo word jij een pro in thrift shoppen!

Zo word jij een pro in thrift shoppen!

Shop nu bij een van onze partners

Bij thrift shoppen zie je waarschijnlijk direct de horrorbeelden van vieze, op grote hopen gestapelde kleding voor je. Maar lang niet elke kringloopwinkel is hetzelfde en al was dat het geval: dan moet je je niet laten afschrikken! Met de volgende tips overleef jij namelijk iedere kringloop!

1. Ga in je eentje 

Het is misschien verleidelijk om lekker met een groepje vriendinnen of met je moeder naar de kringloop te gaan, maar in je eentje heb je meer kans van slagen. Zo kan jij namelijk op je dooie gemakje uitgebreid alles in de kringloop bekijken en vind je eerder iets leuks!

2. Luister naar muziek

Als je dan toch in je eentje op pad bent, is het misschien fijn om je oortjes in te doen. Zo kan je je afschermen van teveel prikkels van buitenaf en kan je jezelf beter concentreren op het zoeken. Zo verveel je je ook minder snel en hou je het langer vol. Want de kans is groot dat het afstruinen van de winkel een tijdje gaat duren.

Lees nu ook: alleen zijn is met deze tips zo slecht nog niet!

Lees verder na afbeelding

View this post on Instagram

Heal.

A post shared by Júlia Roppa 🌿 (@juliesque_) on

3. Weet waar je naar op zoek bent

Wellicht denk je dat dit onmogelijk is, je bent immers in een kringloopwinkel. Hier kan je natuurlijk niet van tevoren inschatten wat je er tegen gaat kopen. Oriënteer je daarom een beetje op wat voor kleding ze verkopen. Dan kan je van tevoren bepalen wat je wil kopen en is de kans groot dat je het waarschijnlijk gaat vinden.

4. Weet waar je gaat shoppen

Niet iedere kringloopwinkel is even leuk. Zo heb je er filialen tussen zitten die alleen maar meubels verkopen of troep die je aantreft in iemands vervallen garage. Daarom is het handig om van tevoren wat online research te doen. Op het internet staan hele lijsten met de leukste kringloopwinkels, iets voor jou misschien?

Lees verder na afbeelding

5. Struin álles af

Ik heb in dit artikel al eerder de woorden ‘uitgebreid bekijken’ en ‘afstruinen’ gebruikt. Dat is niet voor niets. In een kringloopwinkel vind je meestal namelijk pas echt iets leuks als je goed zoekt. Ga alle hoekjes af en doe dit uitgebreid. Dan vind je de echte pareltjes!

Uitgelichte afbeelding: Pinterest

Shop nu bij een van onze partners

Wij waren bij The Streetfood Club in Utrecht!

Ben je op zoek naar een restaurant waar je die perfecte Insta foto kan maken en waar het eten ook nog eens super lekker...

Hier eet je dé ul-tie-me hamburgers!

Er gaat niets boven een heerlijke burger! Wij zijn opzoek gegaan naar de plekjes waar je dé ul-tie-me hamburgers kan eten. Lees snel verder! 1....

Zo maak je een Italiaanse limoncello taart!

Limoncello is niet alleen maar lekker om te drinken, want in taartvorm smaakt het zelfs nog beter! Deze taart kost misschien iets meer tijd...