Food Dinner time Hier kun je het best met je bestie lunchen in Rotterdam!

Hier kun je het best met je bestie lunchen in Rotterdam!

Shop nu bij een van onze partners

Een middagje weg met vriendinnen is altijd leuk, maar waar moét je dan lunchen? Er zijn genoeg lunch spots in Rotterdam waar je écht een keer moet hebben gegeten! Bij deze spots kun jij heerlijk én budget lunchen met je bestie in Rotterdam!

1. Lebkov 

Adres: Stationsplein 50

Lebkov is te vinden in verschillende steden en dus ook in Rotterdam. Je kunt hier terecht voor een heerlijk kopje koffie, maar ook voor een lekkere lunch. Verse sandwiches, soepen en salades. Het interieur van Lebkov is ook nog eens mega cute, kun je ook gelijk een nieuwe foto schieten voor je Instagram.

2. The Tea Lab

Adres: Westewagenstraat 80

Een menukaart vol tosti’s, verschillende broodjes, yoghurt, salades, soepen en allerlei andere vers bereiden lekkernijen samen met een kopje thee of koffie. Maar je kunt hier ook terecht voor verschillende verse sappen. Tip: ga een keer high teaen met je vriendinnen!

3. 1NUL8

Adres: Meent 108

Nacho’s, acai bowls, pancakes, je vindt het hier allemaal onder één dak. En 1NUL8 bevindt zich lekker centraal op de Meent. Weet jij al wanneer je een keertje langs gaat?

View this post on Instagram

2 Poke Bowls please! Lunchmeeting? Zie je bij 1NUL8!

A post shared by 1NUL8 (@1nul8) on

4. Sugo

Adres: Westblaak 87

Natuurlijk mag je ook een keer (of twee) kiezen voor een wat vettere hap tussen de middag. Daarvoor ben je bij Sugo aan het juiste adres. ‘Stuk voor stuk kleine kunstwerkjes, rijkelijk belegd met prachtige ingrediënten uit alle hoeken van Italië’, dat staat er op de website van Sugo. Dat moet je een keer geprobeerd hebben toch? Wij kunnen alvast verklappen dat de pizza’s echt overheerlijk zijn!

Lees hier over ons bezoek aan Sugo Pizza!

5. Loetje Kop van Zuid

Adres: Antoine Platekade 1013-1021

Hier kun je terecht voor lekker clubsandwiches, poké bowls en nog veel meer lekkers. En goed nieuws: binnenkort opent Loetje haar deuren midden in het centrum van Rotterdam, namelijk op Binnenrotte 192.

Uitgelichte afbeelding: Pinterest

Shop nu bij een van onze partners

Wij waren bij The Streetfood Club in Utrecht!

Ben je op zoek naar een restaurant waar je die perfecte Insta foto kan maken en waar het eten ook nog eens super lekker...

Hier eet je dé ul-tie-me hamburgers!

Er gaat niets boven een heerlijke burger! Wij zijn opzoek gegaan naar de plekjes waar je dé ul-tie-me hamburgers kan eten. Lees snel verder! 1....

Zo maak je een Italiaanse limoncello taart!

Limoncello is niet alleen maar lekker om te drinken, want in taartvorm smaakt het zelfs nog beter! Deze taart kost misschien iets meer tijd...