Food Op bezoek bij... Wij waren bij het supergezellige Moeke in Delft!

Wij waren bij het supergezellige Moeke in Delft!

Shop nu bij een van onze partners

Delft: het staat bekend als een studentenstad, maar wat is nou de beste plek om uiteten te gaan? Je wilt aan de ene kant niet dat het eten te duur is, maar aan de andere kant is het ook fijn als het eten van goede kwaliteit is. Maak je geen zorgen: we hebben de perfecte balans gevonden. Wij zijn namelijk langs geweest bij Moeke in Delft! 

Moeke staat bekend om haar eten van een goede kwaliteit, de betaalbare prijzen en de lekkere, grote porties. Dat wordt smullen! Het eten meenemen mag ook. Alles kan. Dat is het motto van Moeke. Je kan er lunchen, avondeten of een drankje doen aan de bar op locatie… Niets is te gek! Ook heeft Moeke een leuk terras op de Beestenmarkt waar jij in de zomer kan zitten met vriendinnen. Yes please! 

Wat hebben wij geproefd?

Ons voorgerecht was een heerlijke combinatie van een aantal voorgerechten op de kaart. We hadden de rosbief van tonijn, de huisgemaakte kaaskroketten, carpaccio, en onze favorieten: de gezonde bietencarpaccio en de gerookte zalm. Deze gerechten zijn allemaal apart in grotere porties te bestellen. Hierbij werden wij ook verrast met eigen gebrouwen speciaalbiertjes. Zo heb je Moeke Blond, als je van bier houdt dat wat zachter van smaak is. Voor de pittige dames onder ons is er de Moeke IPA, die wat kruidiger is.

Lees nu ook: wij waren bij healthy lunch hotspot SLA Rotterdam!  

Lees verder na afbeelding

Moeke verraste ons met het hoofdgerecht met een lekkere runderburger, de biefstuk van de haas en de bavette. Smullen!

Lees verder na afbeelding

Net toen we dachten dat het eten niet meer te overtreffen was, kregen we het toetje: ‘Van Alles Wat’. Dit is een proeverij van verschillende nagerechten, denk aan chocolademousse, crème brûlée, een puddinkje, een bolletje ijs en een stukje verrukkelijke cheesecake. Dit was wat ons betreft een match made in heaven!

Lees verder na afbeelding

Waar zijn zij te vinden?

Moeke Delft is te vinden op de Beestenmarkt 16 in Delft. Tip: bij Moeke kan je een parkeerkaartje halen om vier uur te parkeren voor maar vijf euro! Je kan dan gelijk een leuke shop-sessie houden in de stad, want het kaartje is ook geldig als je niet meer in Moeke bent!

Wat zijn de openingstijden?

Moeke is de hele week geopend. Van zondag tot en met donderdag zijn ze geopend van 10:00 tot en met 00.00 uur. Van vrijdag tot en met zaterdag is Moeke Delft geopend van 10:00 tot en met 02:00 uur.

Shop nu bij een van onze partners

Wij waren bij The Streetfood Club in Utrecht!

Ben je op zoek naar een restaurant waar je die perfecte Insta foto kan maken en waar het eten ook nog eens super lekker...

Hier eet je dé ul-tie-me hamburgers!

Er gaat niets boven een heerlijke burger! Wij zijn opzoek gegaan naar de plekjes waar je dé ul-tie-me hamburgers kan eten. Lees snel verder! 1....

Zo maak je een Italiaanse limoncello taart!

Limoncello is niet alleen maar lekker om te drinken, want in taartvorm smaakt het zelfs nog beter! Deze taart kost misschien iets meer tijd...