Food Op bezoek bij... Wij waren bij The Streetfood Club in Utrecht!

Wij waren bij The Streetfood Club in Utrecht!

Shop nu bij een van onze partners

Ben je op zoek naar een restaurant waar je die perfecte Insta foto kan maken en waar het eten ook nog eens super lekker is? Dan is de Streetfood Club in Utrecht perfect voor jou! Trendy & delicious.

Bij the Streetfood Club staat shared dining centraal. Door de kleine hapjes (waarvan de recepten uit de hele wereld komen!) hoef je nooit meer te twijfelen tussen verschillende gerechten. Handig voor de twijfelaars onder ons. Met het grote aanbod van zoet en hartig is er voor iedereen iets te eten. Denk aan American pancakes, chicken wings, poké bowls etc. Heb je gewoon trek in allebei? Dan kan dat natuurlijk ook. Niemand die je namelijk raar aankijkt. ’s Avonds is er een bar waar je de lekkerste cocktails kan halen en waar de beste old skool hiphop muziek wordt gedraaid.

Lees verder na de afbeelding

Maar wat maakt The Streetfood Club nou zo bijzonder? Als je binnenkomt in het restaurant, valt van iedere influencer zijn of haar mond wagenwijd open. Zij vragen zich dan, waarschijnlijk, af of ze in de perfecte Instagram heaven zijn beland. In het eerste gedeelte is alles roze en velvet. In het tweede gedeelte is er een soort jungle thema. Er zijn planten, dierenprintjes en de bekende rieten stoel met de tekst ‘life is a bitch’ te vinden. Dit gedeelte is het beste voor je foto’s, door het mooie licht dat komt vanuit het mega grote glas-in-lood dak.

Wat hebben wij geproefd?

Na flink wat nadenken hebben wij gekozen om met de ‘Stay Soba drink Sake’ te beginnen. Dit gerecht met heerlijke Soba-noedels, krokante kip, enoki paddenstoel, lente ui, bokchoi en pinda is een echte aanrader. Alleen al van de heerlijke krokante kip bevind je je spontaan in de zevende hemel! Als extraatje kan je er ook nog een ijskoud sake shotje bij toevoegen. Als drankje hebben wij gekozen voor een perensapje en een pomme granate juice.

Lees verder na de afbeelding

Als ‘toetje’ hebben wij gekozen voor ‘The Chocolate Heaven Pancakes’ met frambozen, kaneel, witte en pure chocoladesaus en pistachenoten. Alleen al op de foto zien deze pannenkoeken er verrukkelijk uit, maar in het echt zijn ze nog veel lekkerder.

Lees verder na de afbeelding

Waar zijn zij te vinden?

The Streetfood Club is te vinden op de Janskerkhof in Utrecht. Erg makkelijk te bereiken met het OV, want de bus stopt er precies voor. Een aanrader is om hierna nog even te gaan shoppen, want als je de straat uitloopt, bevind je je meteen in het hart van het centrum.

Wat zijn de openingstijden?

The Streetfood Club is zeven dagen per week geopend van maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 01:00 en zaterdag tot en met zondag van 10:00 tot 02:00. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt!

Shop nu bij een van onze partners

Wij waren bij The Streetfood Club in Utrecht!

Ben je op zoek naar een restaurant waar je die perfecte Insta foto kan maken en waar het eten ook nog eens super lekker...

Hier eet je dé ul-tie-me hamburgers!

Er gaat niets boven een heerlijke burger! Wij zijn opzoek gegaan naar de plekjes waar je dé ul-tie-me hamburgers kan eten. Lees snel verder! 1....

Zo maak je een Italiaanse limoncello taart!

Limoncello is niet alleen maar lekker om te drinken, want in taartvorm smaakt het zelfs nog beter! Deze taart kost misschien iets meer tijd...