Lifestyle Deze nieuwe films en series op Netflix moet je écht kijken

Deze nieuwe films en series op Netflix moet je écht kijken

Shop nu bij een van onze partners

Netflix staat vol met geweldige series en films, maar soms kan het moeilijk zijn om uit het gigantische aanbod te kiezen. Wij hebben daarom onze top picks voor jullie op een rijtje gezet, zodat jij je in april niet hoeft te vervelen. 

Lees verder na de afbeelding

On My Block

Het lange wachten is eindelijk voorbij. Seizoen 2 van On My Block is nu te zien op Netflix! Duik weer in de wereld van de vier vrienden die school proberen te combineren met liefde, vriendschap en gangs. Eindelijk zal de grote cliffhanger van het eerste seizoen worden beantwoord. Hoe staat het ervoor met Ruby en Olivia? Zal de vriendengroep voor altijd zijn veranderd?

Lees verder na de afbeelding

Good Girls

Wanneer drie volwassen vriendinnen in de geldprobleem komen, blijkt het overvallen van een supermarkt de enige optie. Daarna belanden Beth, Annie en Ruby in de wereld van Rio die draait om witwasserij, drugs en gangsters. Eerst wilden ze hier niets mee te maken hebben, maar misschien is het toch een goede manier om geld te verdienen? Seizoen 1 staat al op Netflix, maar op het tweede seizoen moeten we helaas nog even wachten. Binge dus nog snel even het eerste seizoen om weer helemaal up to date te zijn.

Lees verder na de afbeelding

Isn’t It Romantic

Deze gloednieuwe film is een knipoog naar alle cliché romcoms zoals Pretty Woman en Notting Hill. Rebel Wilson belandt in een alternive universe waarin mannen haar opeens zien staan en haar werkplek en appartement helemaal op z’n kop staan. Droom weg met Liam Hemsworth en zing mee met de plakkende liedjes. Isn’t It Romantic?

Lees verder na de afbeelding

View this post on Instagram

There's something strange happening on campus.

A post shared by The Order (@theorder) on

The Order

Vampire Diaries fans opgelet! The Order schijnt de perfecte vervanging te zijn. Student Jack (Jake Manley) sluit zich aan bij een geheime orde. Hierdoor belandt hij in een oorlog tussen weerwolven en tovenaars die zwarte magie beoefenen. Er wacht Jack een strijd tussen leven en dood vol familiegeheimen en liefde. Bingen maar!

Lees verder na de afbeelding

View this post on Instagram

Who has finals this week?

A post shared by Nerve ™ (@nerve.movie) on

Nerve

Deze sci-fi film is al een tijdje uit, maar is pas net te vinden op Netflix. Duik in een wereld waar de dare in truth or dare net iets te ver gaat. Vee (Emma Roberts) probeert samen met Ian (Dave Franco) het levensgevaarlijke onlinespel ‘Nerve’ te stoppen voordat het totaal uit de hand kan lopen. Are you a watcher or a player?

Shop nu bij een van onze partners

Wij waren bij The Streetfood Club in Utrecht!

Ben je op zoek naar een restaurant waar je die perfecte Insta foto kan maken en waar het eten ook nog eens super lekker...

Hier eet je dé ul-tie-me hamburgers!

Er gaat niets boven een heerlijke burger! Wij zijn opzoek gegaan naar de plekjes waar je dé ul-tie-me hamburgers kan eten. Lees snel verder! 1....

Zo maak je een Italiaanse limoncello taart!

Limoncello is niet alleen maar lekker om te drinken, want in taartvorm smaakt het zelfs nog beter! Deze taart kost misschien iets meer tijd...