Lifestyle Events Dit zijn de tofste Koningsdag festivals van 2019

Dit zijn de tofste Koningsdag festivals van 2019

Shop nu bij een van onze partners

Het is alweer februari en dat betekent dat de kaartverkoop voor veel Koningsdag festivals ook zijn begonnen! Weet jij ook nog niet wat je gaat doen op de verjaardag van onze koning Willie? Geen zorgen, wij hebben de tofste Koningsdag festivals voor je op een rijtje gezet!

Slam Koningsdag 

Het Slam festival is in Alkmaar en je kunt er genieten van de house, hardstyle & urban. Dit festival is wel alleen voor jongeren van 16+. De tickets zijn nu al in de verkoop, dus hurry up! 

538 Koningsdag

Dit is hét grootste Oranjefeest van Nederland en vindt plaats in Breda. Op dit festival kan je samen met je vrienden helemaal los gaan op de muziek van nationale en internationale artiesten. De kaartverkoop begint 25 Februari om 08:45. Big pro: Dit festival is toegankelijk voor alle leeftijden!

Oranjebitter Rotterdam 

Dit festival is in het oude, vertrouwde Rotterdam in het Park. Je moet hier wel 18+ voor zijn. De line-up wordt op het allerlaatste moment bekend gemaakt. Ze houden het spannend! De tickets staan al in de verkoop.

Kralingse Bos Festival 

Het Kralingse Bos Festival is ieder jaar weer één groot feest! Ook dit festival vindt plaats in Rotterdam, maar dan in het Kralingse Bos. Vorig jaar was het festival compleet uitverkocht, dus wees er dit jaar snel bij! De kaartverkoop is zelfs al begonnen. Je hoort hier artiesten als de Jeugd Van Tegenwoordig en Famke Louise. Dit festival is 18+.

Urban Music Festival Kingsday

Het Urban Music Festival Kingsday is in Amsterdam. Ook hier moet je snel bij de kaartverkoop zijn, want vorig jaar was deze uitverkocht! Je hebt nog wel even de tijd, want de kaartverkoop is nog niet begonnen. Vorig jaar waren er artiesten als Boef en Josylvio!

Uitgelichte afbeelding: Instagram

Shop nu bij een van onze partners

Wij waren bij The Streetfood Club in Utrecht!

Ben je op zoek naar een restaurant waar je die perfecte Insta foto kan maken en waar het eten ook nog eens super lekker...

Hier eet je dé ul-tie-me hamburgers!

Er gaat niets boven een heerlijke burger! Wij zijn opzoek gegaan naar de plekjes waar je dé ul-tie-me hamburgers kan eten. Lees snel verder! 1....

Zo maak je een Italiaanse limoncello taart!

Limoncello is niet alleen maar lekker om te drinken, want in taartvorm smaakt het zelfs nog beter! Deze taart kost misschien iets meer tijd...